ÜYELERE YALAN SÖYLÜYORLAR
Başkan Kiracıoğlu, genel kuruldan korktukları için mevcut yönetimin bakanlığın açıklamasını çarpıtmayı bile göze aldığını ifade ederek,”Bakanlığın açıklaması çok net, isteyen genel kurul yapabilir, 4 OSB’nin dışında hiçbir OSB genel kurulu bakanlık tarafından iptal edilmiş değil. Üyelerini kandırıyorlar”diye konuştu.
İSTESESELER DE İSTEMESELER DE
OSB’ne sahip çık platformu Başkanı ve sanayici Bekir Okay Kiracıoğlu mevcut yönetimin genel kurula gitmemesi halinde, kendilerinin toplanan imzalarla rahatlıkla bu genel kurulu yaptıracaklarını söyledi. Kiracıoğlu “387 parselin imzası var. Genel kurul için 200 hatta 180 imza yeterlidir. “dedi
BAKANLIKTAN 2. MÜFETTİŞ
Sanayici Bekir Okay Kiracıoğlu “OSB bir müfettiş denetimi geçirdi ve bu müfettişin raporu sonunda işlemlerin mali açıdan da teftiş edilmesi gerektiği belirtilmişti. Şimdi bu mali teftiş için de 387 imza ile Bakanlık’tan müfettiş istedik. Sanırım yakında gelir. Zaten çok ciddi suçlamalara ilişkin savcılıkta, hem bizim verdiğimiz, hem bizden önce verilen şikayet dosyaları da var. Bunların sonu geldi artık, adliyede hakimin karşısına çıkıp hesap verecekler, kurtuluşları yok“ diye konuştu.
387 iMZA HAZIR
OSB’ne Sahip Çık Platformu Başkanı sanayici Bekir Okay Kiracıoğlu mevcut yönetimin bir kandırmaca ve yalanlarla oluşturduğu algının kimseye inandırıcı gelmediğini belirterek,” onlar gitmezse, biz mali genel kurul için yeterli imzayı toplayıp çağrıda bulunacağız, kaçışları yok” dedi.
30 Aralık 2020 - 09:47



